Ny bok om Stadsbruk

Stadsbruk_omslag_low

 

 

 

 

 

 

 

 

Stadsbruk – Urban odling och recept från de bästa krogarna

Stadsbruk är ett nytt sätt att odla i staden. Genom att använda mark som inte är bebyggd skapas möjligheter för gröna entreprenörer att odla och sälja grönsaker. Följ med till Malmö, Göteborg och Växjö och träffa odlare inom Stadsbruk.

I boken möter ni några av Sveriges bästa kockar som inspirerar med recept baserade på råvaror från Stadsbruksodlare. Kockarna förvandlar grönsaker till kulinariska upplevelser. Bland restaurangerna finns Michelin-belönade Bhoga i Göteborg och Bloom in the Park i Malmö. Det blir också efterrätter och matnyttigheter från Kafé de luxe i Växjö, Lyran och Saltimporten Canteen i Malmö.
Välkommen till Stadsbruk.
Tillsammans odlar vi livskvalitet.

Boktitel: Stadsbruk
Författare: Anneli Evers & Lena Friblick
Fotograf: Jens Nordström
Köp boken via xenofilia.se